Juhlakirahvi on täyden palvelun ilmapallokauppa Hämeenlinnan Tiiriössä! Löydät meidät Lasten Kirppis Kirahvista osoitteesta Sähkömestarintie 1.

Kirahvi tunnetaan lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistuneena kirpputorina. Suuressa ja valoisassa myymälässämme on runsaasti valikoimaa kaikenikäisille ja -kokoisille lapsille! Tavaraa voi myydä itse omassa pöydässä tai myyntipalvelun kautta.

Puolisen vuotta Kirahvin avaamisen jälkeen päätimme laajentaa toimintaamme ilmapalloihin. Heliumtäyttömahdollisuutta ei tahtonut Hämeenlinnasta löytyä ja halusimme tehdä siihen muutoksen. Jatkossa meiltä saisi lastenvaatteiden ohella myös ilmapallot! Juhlakirahvin mökki rakennettiin vapuksi 2022 ja olemmekin jo saaneet tehdä ilmapallot satoihin juhliin. Lasten onnelliset hymyt heidän saadessaan toivomansa pallot on meille päivän kohokohtia! Alkuvuodesta 2023 laajensimme toimintaa ja valikoimaamme ja perustimme ikioman ilmapallobaarin. Pallovärejä on valittavissa useita kymmeniä, kuten myös erilaisia foliopalloja. Autamme mielellämme suunnittelemaan teille teemanne mukaiset ilmapallosomisteet!

Somessa jaamme paljon kuvia palloista ja uutuuksista, ota meidät seurantaan @juhlakirahvi !